Easy Asset Manager

Easy Asset Manager je kompletno profesionalno rešenje za upravljanje popisima i praćenjem osnovnih sredstava. Direktna štampa polietilenskih nalepnica sa jednistvenim QR kodom. Lako kao 1, 2, 3... Minimalno ulaganje, a pouzdano kao cloud!

KREIRAJ

Lako kao 1, 2, 3…

NALEPI

Direktna štampa polietilenskih nalepnica sa jednistvenim QR kodom​

PROVERI

Izvršite reviziju pomoću skeniranja nalepnica direktno iz mobilne aplikacije​

Minimalno ulaganje, a pouzdano kao cloud! Pristupi web aplikaciji koja se nalazi na našoj cloud platformi. Unesi sredstvo/uređaj (asset) u web aplikaciju i odštampaj nalepnicu-labelu sa QR kodom i pratećim informacijama. Štampa nalepnica se vrši lako pomoću jedinstvenog Brother P-touch štampača, svetskog lidera za stampu nalepnica. Nalepnicu nalepi, a sredstvo dodeli nekom korisniku koji ga koristi. Posle nekog vremena… Kada dođe vreme da se pravi popis sredstava, samo prošetaj sa smeškom kroz firmu i mobilnim telefonom ili tabletom (Android, Apple) skeniraj sve QR kodove. Sistem će sam da podseti koja sredstva nisu skenirana, a ti ih potraži ili njihove korisnike. Na ovaj način brzo i jednostavno je kreirana gotova popisna lista osnovnih sredstava i popis odrađen bez mogućnosti pogreške i gubljenja resursa.

UNESI LOKACIJU

UNESI KORISNIKA

UNESI SREDSTVO

UNESI INVENTAR

4.png

Pratite sredstva tako da u svakom momentu znate raspoloživost svakog i njegov status.

Scanning QR code on asset helps to verify all info about asset.

Planirajte blagovremeno nabavku zastarelih ili sredstava sa lošim statusom.

Pomoću QR kodova svaki mobilni uređaj možete koristiti za kontrolu sredstava.

Uvek dostupni precizni izveštaji po lokacijama ili grupama.

Štampa nalepnica se vrši automatski i direktno pomoću Brother jedinstvenog Brother P-touch štampača, svetskog lidera za štampu nalepnica.

Mogućnost korišćenja nalepnica u raznim bojama kao i sa zaštitom od odlepljivanja.  Standardna dimenzija nalepnice je u 2 dimenzije 50x24mm i 70x24mm. Pored QR koda mozete dodati i logo kompanije na nalepnici.

Štampa nalepnica

Standardna dimenzija nalepnice je 50x24mm ili 70x24mm. Ispis se formira termal transfer mastilom i smešten je između dva zaštitna polietilenska sloja (PER). Zahvaljujući ovom postupku nalepnice su neverovatno izdržljive u svim uslovima: pod izuzetno lošim uslovima ostaju jasne i čitljive čak i kada su izložene abraziji, industrijskim hemikalijama i sunčevoj svetlosti. Takođe dolaze u 2 varijante. Sa standardnim lepkom i security nalepnice koje se ne mogu odlepiti bez ošte-enja nalepnice, odnosno bez mogućnosti prelepljivanja i zamene sa jednog na drugo osnovno sredstvo.  Lepak omogućava lepljene na razne materijale kao što su metal, staklo, plastika …. Takođe atestirane su i na spoljne uticaje. Po jednoj traci dužine 8 metara se može odštampati do 160 nalepnica.

Prednosti Brother P-Touch nalepnica:

  1. otporne na razne uticaje radne sredine
  2. nalepnica se sigurno i čvrsto lepi na podlogu
  3. po potrebi može se lako odlepiti bez tragova ili onemogućiti odlepljivanje security serijom traka
  4. nalepnice su čitljive, otporne na mrlje i ogrebotine
Kontaktirajte nas za više informacija

Easy Asset Manager (EAM) is joint venture (JV) business entity created in june 2018. by Sasa Bajic, owner of BS COMPUTER and Milan Jovanovic, owner of FEDRA COMPUTER doo. This JV is generally characterized by shared ownership, shared returns and risks, and shared governance. Our companies typically pursue joint ventures for one of four reasons: to access a new market, particularly emerging markets; to gain scale efficiencies by combining assets and operations; to share risk for major investments or projects; or to access skills and capabilities. Plan for 2019. is to form new company EAM DOO for this business.

bsc
logo
logoudaljenbw
image001
Japi logo - mono

Ukazali su nam svoje poverenje

sr_RSSerbian